Cursos de paisatge

facebook-twitter-pinterest-instagram-promojam-01 INSTAGRAM

www.paisatgespinturesiamics.blogspot.com.es

Cézanne sempre deia que el paisatge era el seu mestre.

PA3

La pintura de paisatge ofereix moltíssimes possibilitats per a aprendre. Intentem ensenyar a pintar paisatge davant del paisatge. Per a sentir, olorar, transpirar… I traspassar-lo. Per a descobrir que darrere del paisatge es troba un altre paisatge d’infinites dimensions amb els límits que només nosaltres li volem donar.

paisatge

Tècnicament, el paisatge aporta al pintor transparència en el color, ajuda a captar l’expressivitat de les formes i a guanyar eficiència en el treball (condicionat per una llum en moviment), a més de tot un seguit d’aspectes que complementen la feina d’aprenentatge feta al taller Ítaca.

PA3

Tenim tres formats diferents per a arribar al paisatge:

Matinals: Cada primer dissabte de mes, de les 09.30 a les 13.30 h, treballem a Barcelona i rodalia.

Cap de setmana: Cada trimestre sortim un cap de setmana fora de Barcelona. Es pot venir un dia o tot el cap de setmana. Nosaltres ens encarreguem del transport si no es disposa de vehicle i de l’allotjament.

Horta de Sant Joan: A final de juliol marxem cinc dies per treballar a la comarca de la Terra Alta. Cadascú pot escollir la quantitat de dies que vol venir. Es tracta d’un curs fantàstic, ple de treball i de gaudi d’aquest paisatge, dels seus rius, la seva gent i la seva cuina.

PA4   PA5   PA6